Oamenii au nevoie de oameni


Fotografie preluata



Am ajuns la concluzia că omul are nevoie de un alt om ca sa fie împlinit. Fericirea vine în doze mici pe care adeseori nu știm să le apreciem sau mai bine zis să le valorăm...

Avem nevoie de oameni calzi în jurul nostru, de oameni care să ne arate ce este iubirea și cum să te bucuri de ea. De oameni care să îți arate cât ești de bun și de valoros. De oameni care să îți fie alături indiferent de situație. De oameni cărora să le placă imperfecțiunile tale și nebuniile, dar mai ales să te ajute să faceți altele noi.

Avem nevoie de siguranță, de siguranța că omul în care investești încredere și timp, nu te va folosi și nu îți vei pierde cele investite.


          Avem nevoie de îmbrățisări călduroase și sincere. De mesaje de bună dimineața și noapte bună. De pupici pe frunte și de un ai grijă de tine. De un umăr pe care să plângi și de niște brațe care să te cuprindă la reușite.

Avem nevoie de timp,cel mai bun prieten și cel mai mare dușman adeseori. Timpul îți arată ce oameni să păstrezi în viața ta, pentru cine să lupți să păstrezi și de asemenea pe cine trebuie să valorezi. Să lupți pentru omul bun, pentru omul care crede în tine și pentru omul care îți arată că și tu contezi pentru el.

Fiecare om deține o cheie, cu care poți deschide n uși, și deschidem diferite uși, mai frumoase, mai vintage, mai ciudate, dar toate la un loc ne ajută să ne creăm un minunat album cu amintiri, cu învățăminte, cu lecții, cu momente. Ușa potrivită?? Nimeni nu poate știi, de aceea suntem călători prin lume.

Am învățat că omul se schimbă în funcție de câtă afecțiune și atenție primește. Am învățat că ai nevoie de oameni pasageri în viața ta ca să îți dai seama pe cine vrei în permanență.

Am învățat că indiferent dacă lumea se împotrivește iubirii (#referendum #tâmpit) ea tot e trăită, și e foarte bine, așa mi se pare normal, nu ai cum să îi comanzi inimii pe cine și cum să iubească.

       Oamenii au nevoie de oameni pentru a putea fi mai liniștiți, mai frumoși, mai plini de viață, mai interesanți, mai maleabili, mai zâmbitori și mai plini de viață.

      Eu tot ce pot să spun e că alături de omul potrivit devii un TU mai bun! 💖











Comentarii

Postări populare