Cerul..NU este limita


Foto: Piroska Tania
Dacă e ceva ce am realizat în ultima vreme, e că tindem să tăiem aripile celor din jur mult mult prea des.
"Tăiem" gânduri, aspirații, vise, acțiuni în loc să ajutăm, să inspirăm, să dezvoltăm. Și ni se întamplă asta din păcate din partea celor care au fost alături de noi în tot procesul nostru, pățim asta de la cei mai apropiați oameni. Ni se spune adeseori că nu suntem capabili, că nu suntem suficienți de buni, că nu putem realiza un lucru. Ceea ce mi se pare destul de trist!
 
    Și în astfel de cazuri te lovești de încăpățânare, care poate să fie benefică sau din contra.
 Încăpățânarea de a arata că poți, că știi și că vrei.
Și atunci încercăm să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a demonstra de ce suntem capabili, asta în cazul în care avem destulă putere interioară, și dacă am trecut prin destule experiențe încât să ne dăm seama că aceasta e alegerea bună și nu plafonarea sau mai rău renunțarea.
Personal, sunt de părere că nu ar trebui să băgăm în seamă toate părerile care până la urmă nu le cerem, nu? Sunt de părere că doar noi putem știi ce și cum e bine pentru noi, noi suntem capabili să realizăm dacă suntem capabili sau nu de un lucru și de asemenea sunt de părere că nici măcar cerul nu este limita.

Cum ar fi să avem curaj? Să avem curaj să vorbim, să transmitem, să simțim?
De ce ne ascundem în spatele unei măști care, după părerea mea, ar trebui să fie inexistentă? De ce nu spunem ce vrem, ce gândim? Cine îți e prieten, îți va fi și mai aproape dacă îți dai voie să fi în primul rând sincer cu tine, darămite cu cei din jur?
Eu chiar nu înțeleg noua generație.. de unde atâta frică de a vorbi?
Cunosc n tineri super capabili de orice și-ar propune, dar le e frică să vorbească deși au un vocabular puternic, și atunci stau și mă gândesc, să fie frica mai puternică decât inteligența??? Ohhh sper că nu!
Ok. Înțeleg timiditatea, înțeleg lipsa curajului, înțeleg.. da frica.. frica de? Frică pentru?
  Din păcate avem curaj să bârfim, să scoatem povești, să inventăm, dar nu avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

 Consider ca noi putem schimba multe dacă o să avem curaj să dăm frâu liber gândurilor, care să se transforme în acțiuni.

Cerul NU este limita, așa că nu lăsa pe nimeni să îți impună limite (bineînțeles înafară de cele de viteză 😂😂), să nu îți pună limite la gânduri, la iubire, la acțiuni, la vise, la zâmbet, la cuvânt, la curaj. Fi tu, fi cel mai fericit sau cel mai trist, fi cel mai bun, fi cel mai îndrăgit, fi cea mai bună versiune a ta, fi cât de pozitiv vrei.
                  Să FII TU, e o ARTĂ!

Foto: https://dribbble.com

Comentarii

Postări populare