Căutăm oameni trași la indigo

Într-adevăr, suntem în goana după oameni trași la indigo, trist dar adevărat.

Adeseori ni se spune să ieșim din tipar, să facem ceva memorabil, să nu fim ca toți ceilalți, și când ne așteptăm mai puțin apare cineva, de la care nu ne așteptăm absolut deloc și îți spune că nu vei fi fericit și nu o să trăiești fericit dacă nu o să ai o viață normală. Ce e normal? Cine definește normalul?
 Îți mai spune ca nu o să poți să ai parte de o relație "normală", eu o să folosesc termenul de sănătoasă, dacă o să fi angrenat în mai multe activități. Bănuiesc că, cauți o persoana cu un job de 8 ore, de preferat pe dimineață, după fuguța acasă, o mâncărică caldă și după un program organizat de celălalt, nu cumva să ai pretenții. Pentru mine personal, o relație sănătoasă= libertate.
Libertatea de ați alege cum să petreceți timpul împreună, libertatea de a avea fiecare dintre parteneri timp pentru a ieși cu prietenii, libertatea de ați duce responsabilitățile la capăt, libertatea de a fi tu însuți cu bune și cu rele. De asemenea, cred foarte mult în termenul de TROC, mi se pare normal, ca atunci când ceri ceva, trebuie să oferi în aceași măsură ceea ce ceri. Vrei respect, oferă respect, vrei libertate, ofera libertate, vrei înțelegere, oferă întelegere, e simplu, un troc.

Ce am înteles, din ceea ce își doresc unii, și anume o relație normală, e că ne dorim pe cineva care, să nu cumva să fie mai capabil decât "noi", mai capabil mintal, financiar și chiar decizional. De ce? Pentru că dacă găsești o astfel de persoană te simți inferior, dorința de dominare e dusă la extrem, autoritatea ta e subjugată, asta dacă în vreo lume normală putem discuta de termenul autoritate într-o relație.

Imagine preluata de pe www.mindbodygreen.com
De ce am ales acest titlu? Pentru prima dată simt nevoia să îl explic, să mă explic, deși uneori parcă nici eu nu mă mai înteleg, am ales acest titlu gândindu-mă la diferența gigantică de dezvoltare a societății nastre dar nu și a mentalității... Încă bărbații zilelor noastre caută menajeră și bucătăreasă, nu pe cineva care să îi completeze.

http://servingjoy.com

E dificil să lupți contra vântului nu? Așa e și cu preconcepțiile create de-a lungul timpului, femeia trebuie să stea la cratiță..really?! Nu zic că nu trebuie să știm să gătim, dar asta nu înseamna că nu putem excela în anumite domenii, sunt zeci-sute de femei de succes, asta pentru că au știut ce își doresc de la viață , au luptat și nu s-au lăsat doborâte de niciun om care să îi distrugă visele.

Sunt o feministă convinsă, și o să promovez cât de mult am să pot în această viață, drepturile egale ale femeilor și ale bărbaților, așa că dacă, vreun hater citește asta să știi că nu regret absolut nici o secundă acest text feminist.

Heiiii, să nu cumva să credeți că-s hateriță acum, și că dacă sunt feministă, cred de asemenea că nu avem nevoie de bărbați în viața noastră, ba din contră, avem, dar avem nevoie de acei bărbați sinceri, iubitori, egali, care să ne completeze și pe care să-i completăm.

De asemenea cred că, cu cât un om e mai dificil de înțeles, cu atât e mai atrăgător, cu cât face mai multe eforturi spre a se dezolta personal, cu atât mai mult omul respectiv e o comoară pe care nu trebuie să o pierdem.
Poate unele lucruri ni se înâmplă în viață cu un anumit scop, poate unele alegeri le facem pentru un anumit motiv, poate unele persoane pleacă din viața noastră pentru că așa e scris.

Cauți un om tras la indigo, pentru că ești prea obișnuit cu motonia de zi cu zi, pentru că îți este frică de provocări, pentru că ești obișnuit cu oameni inferiori ție.. Pentru că nu ai trăit intens nici o clipă de iubire, pentru că nu apreciezi ora dedicată ție, pentru că viața de cartier nu te-a învățat să vezi frumosul în lucrurile simple, pentru că nu...

“Suntem cu toții puțin ciudați. Și viața este puțin ciudată. Iar în momentul în care întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, ne alăturăm lui și intrăm într-o stare de ciudățenie comună pe care o numim iubire – adevarata iubire. “ Robert Fulghum 

Comentarii

Postări populare