Totul va fi bine! #DORINTE

Hello Hello!!! šŸ˜‰
M-am intors, cu forte proaspete, cu inspiratie si cu dorinta de a asterne cuvinte pe care sa le cititi cu drag!


Imi doresc maxim sa trecem peste aceasta perioada grea, sa putem sa ne aratam zambetele, sa putem sa ne imbratisam, sa putem revenii la normal. Suntem pusi la incercare zilnic, dar sunt foarte sigura ca ne gandim la binele nostru si la binele celor din jur si de aceea #stamacasa pe cat posibil. Ma rog, deja a devenit un subiect tabu si nu despre asta vreau sa vorbesc, desi as mentiona ca in aceasta perioada sunt zeci, sute de tineri si adulti care nu beneficiaza de privilegiul de a sta intr-o casa dotata cu energie electrica, apa potabila si alimente.. Si noi ne cam plangem ca-i frumos afara, ca ne-am duce la gratar, in loc sa fim recunoscatori de ceea ce avem...

Imi doresc sa putem cu totii sa ne atingem visurile, sa putem sa iubim exact asa cum vrem si pe cine vrem, sa putem alerga atat de tare incat sa simtim cum ne iau foc talpile, sa putem zambi asa de puternic incat toti oamenii pe langa care trecem sa zambeasca si ei automat, sa putem fi sinceri cu noi si cu ceilalti.

                                                        Imi doresc sa fim mai buni.                                                          

Imi doresc sa nu mai vad subiecte legate de acest virus. Mai nou toată lumea s-a trezit și a Ć®nceput sa scrie despre virus ca și cum nu avem n surse din care sa ne informam.

Ǝmi doresc sa vedem lecția din spatele acestui coșmar, faptul ca avem ocazia sa ne petrecem mai mult timp cu cei dragi și mai ales ca Ć®n aceasta perioada suntem cei mai Ć®ncercați, cĆ¢nd spun Ć®ncercați ma refer ca acum e momentul ca omul bun din noi sa iasă la iveala și sa i ajutam pe ce i la nevoie. Uite de asta o gașca super faina de VOLUNTARI  au Ć®nceput o campanie de strĆ¢ngere de alimente pentru cei aflați Ć®n necaz. Aceștia sunt voluntarii de la Asociația Young Roma Maramures. Atașez un link care te va duce direct la informații despre cum poți ajuta și mai ales sa te informezi sa vezi ca nu s oameni rai și ca Ć®n aceste momente o sa descoperi ca Ć®mpreună putem face magie. 

https://facebook.com/events/s/impreuna-pentru-baimareni/685428655601893/?ti=cl



Comentarii

Postări populare